Trapphusrenovering & Målning runt Lidingö & Stockholm

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till så att fastigheten är i bra skick och är trevlig att vistas i. När boende eller besökare kommer till fastigheten kommer trapphus och entré vara det första de möts av. Därför är det viktigt att det är fräscht och trevligt. Behöver du hjälp med trapphusrenovering eller enklare målning av trapphuset? Hör av dig så bokar vi in en tid!

Ett fint trapphus höjer fastighetens värde

Med hjälp av små medel kan du se till att höja fastighetens värde och på så sätt göra den mer intressant för boende eller hyresrätter. Vi hjälper både fastighetsägare och BRF:er med smidiga och bekymmersfria trapphusrenoveringar. Vi kan inte bara måla om väggar och tak, utan kan även renovera trappor, måla om trappräcke, hiss eller varför inte renovera era fönster och fönsterkarmar.

100 % nöjd kundgaranti

Det finns flera åtgärder som vidtagits för att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg med vår målerifirma. Till att börja med erbjuder vi professionell service från början till slut, men vi har också utbildade hantverkare, F-skatt och en trygg ansvarsförsäkring. Som om detta inte vore nog kan vi även erbjuda 100 % nöjd kundgaranti på våra uppdrag. Så att du alltid får det slutresultat du vill ha.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *