Bygga altan runt Lidingö & Stockholm

Har du outnyttjad tomtyta som du vill använda till något roligt? Kanske vill du bygga något som kan höja livskvaliteten och samtidigt förbättra värdet på din villa? Då är en altan helt klart något du kan satsa på. Idag väljer de allra flesta husägare att investera i en altan, just för att det ger så mycket frihet. En inglasad altan kan dessutom användas året runt och blir som en förlängning av bostaden.

Snabba och högkvalitativa altanbyggen

Vårt mål är att du ska få din altan klar så fort som möjligt, utan att behöva tumma på kvalitet. Därför använder vi oss endast av moderna och effektiva metoder för att ro projektet i hamn. Vi bygger altaner som håller länge och som grannarna blir extra avundsjuka på.

 • Snabba och effektiva arbetsprocesser
 • Högkvalitativa material och altaner som håller länge
 • En altan som passar dig, din bostad och dina behov
 • Altanbygge med fasta priser och fast tidsplan
 • Möjlighet att använda ROT-avdrag beroende på altanens utformning

ROT-avdrag vid altanbygge – vi hjälper dig!

Få är medvetna om att ROT-avdraget kan användas i samband med altanbygge. Det beror helt enkelt på att många väljer att inte ha altanen ansluten till bostaden. Om du bygger altanen sammankopplad med ditt hus kan du fortfarande nyttja ROT-avdraget och på så vis dra av 30 % av kostnaden för arbetet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *