Måleri & Renovering runt Lidingö & Stockholm

Planerar du att renovera i din bostad eller är det kanske kontoret eller restaurangen som behöver sig ett lyft? I samband med en renovering är det mycket vanligt att även måla om, t.ex. fräscha upp taket, snickerier eller väggar. Vår duktiga målerifirma erbjuder ett stort urval av olika kulörer som passar alla typer av stilar och önskemål. Vi skapar en förändring som du kan vara stolt över.

Smidig renovering och målning på Lidingö

Det är svårt att förstå hur stor skillnad lite färg kan göra. Hos oss får du alltid 100 % nöjd kund garanti på allt arbete och hantverkare med mångårig kunskap inom branschen. Om du inte skulle vara nöjd med vårt jobb ser vi till att åtgärda problemet så snabbt som möjligt. Hos oss står kunden alltid i fokus.

 • Målning av vardagsrum, sovrum och kök
 • Målning av snickerier och köksluckor
 • Takmålning (inomhus)
 • Målning av träfönster och fönsterrenovering
 • Fasadrenovering

ROT-avdrag för privatpersoner

Ska du anlita oss för målning och renovering i din privata bostad rekommenderar vi att du använder dig av ROT-avdraget. Med ROT-avdraget kan du sänka dina arbetskostnader med 30 % och på så sätt spara in en hel del pengar. Avdraget får du från Skatteverket och du behöver inte själv göra ansökan. Vi sköter istället allt åt dig, så att du kan fokusera på sådant som är roligare.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *