Lägga Golv runt Lidingö & Stockholm

Det finns få saker som har så stor påverkan på helhetsintrycket som golvytan har. Ett golv som är slitet, matt och tråkigt kommer ganska snabbt dra ner hela intrycket och få ditt hem att se sjaskigt ut. Vår målerifirma på Lidingö kan inte bara hjälpa dig att sätta färg på väggarna, utan vi kan också erbjuda professionella och duktiga golvläggare för golvläggning i alla typer av rum.

Fina golv som håller länge

Att lägga golv är lite av en konst. Det kräver precision, kunskap och förståelse för golvens olika material. När du anlitar vårt måleriföretag på Lidingö kan du vara säker på att få det allra bästa. Våra golvläggare kan lägga både trägolv, ekgolv, parkett, linoleumgolv, plastgolv och mycket mer. När det gäller badrum och kök kan vi också lägga fina och hållbara klinker.

Fasta kostnadsförslag utan dolda avgifter

Vill du veta hur mycket arbetet kommer att gå på? Vi förstår dig till fullo. Därför erbjuder vi alltid gratis offerter med fast pris och utan några dolda avgifter. Är det ett större uppdrag eller ett arbete som är mycket omfattande ser vi gärna att vi får komma ut på ett personligt besök. Genom ett plastbesök kan vi titta på förutsättningarna och sätta ihop en skräddarsydd plan för just dig.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *