Tapetsering runt Lidingö & Stockholm

Är du någorlunda händig kan du i många fall tapetsera på egen hand, men gäller det mönstrade tapeter eller utrymmen som är extra svåra är det bättre att ta hjälp av proffsen istället. Att sätta upp tapeter utan kunskap och rätt verktyg är lite av en chansning. Antingen går det bra och du får en vägg du är nöjd med eller så blir det både kladdigt av lim och sneda tapetlängder.

Vi hjälper dig med dina tapeter

Ska du tapetsera om i bostaden vill du säkerligen att arbetet blir korrekt utfört på första försöket. På så sätt slipper du försöka rätta till fel i efterhand eller lägga ut onödigt mycket pengar. Oavsett om du vill tapetsera i fastighetens lägenheter, i din privata bostad eller på kontoret kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss så sätter vi ihop en offert på arbetet.

En målerifirma för alla kundgrupper

Tack vare våra många år i branschen har vi fått möjlighet att arbeta med alla typer av kunder. Det har gett oss kunskapen som krävs för att hantera små och stora projekt, men det har också gett oss förståelsen för allas unika behov. Vår målerifirma ser till att skapa en skräddarsydd plan som passar just dig, fin fastighet och dina önskemål – oavsett vilka förutsättningar som finns.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *