Renovera Träfönster runt Lidingö & Stockholm

Träfönster är populära av många olika anledningar. Träfönster är inte bara mycket vackra och ger karaktär till fastigheten, utan de är också mycket hållbara och går utmärkt att renovera. Fördelen med att kunna renovera fönsterna är att du slipper byta ut dem helt och hållet och att du på så sätt sparar både pengar och miljö.

Fackmannamässiga renoveringar av dina träfönster

Då trä är ett levande material kräver fönsterna underhåll för att hålla sig i gott skick. Ett fönster som har stått utan underhåll alldeles för länge kan ha sprickor eller ha blivit angripet av röta. Vi hjälper dig att renovera dina träfönster, laga och byta ut där det behövs. Vi kan också hjälpa dig att grundmåla och måla i en färg som passar just dig.

Kontakta oss redan idag!

Att ha fönster som inte håller måttet är sällan en bra idé, speciellt i dessa tider då kraven på fönster och god isolering är av högsta vikt för att hålla energikostnaderna nere. Märker du av att dina fönster släpper in luft är det viktigt att du kontaktar oss direkt. Vi säkerställer att du får täta och fina fönster som håller värmen inne och kylan ute.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *