Slipning av marmor & polering av stengolv på Lidingö, Stockholm

Har du ett golv i sten eller marmor som har börjat bli slitet och matt, och kanske till och med har repor och sprickor? Vänd dig då till vår golvfirma, så får du experthjälp av våra kunniga och erfarna hantverkare. Vi vänder oss till dig som privatperson, företag, BRF eller fastighetsägare. Förutom Lidingö jobbar vi på platser som Gåshaga, Herserud, Hersby, Bosön, Bodal, Dalenum och Stockholm – välkommen att höra av dig!

Vi utför slipning av marmorgolv

Golv i marmor kan med tiden bli slitna, matta, repiga och spruckna. Allra oftast går detta dock att åtgärda – vi gör helt enkelt så att vi slipar golvet för att få fram en ny och fin yta, med samma lyster som golvet hade när det var nytt.

Få ditt stengolv polerat av experter

Även stengolv går lätt att återställa för våra hantverkare. Vi använder oss av mikroskopisk diamant och rengöringsmedel för att golvet ska återfå sin glans och lyster.

Hos oss får du alltid en gratis offert med ett bra pris

Visste du om att vi alltid erbjuder dig en gratis offert, framtagen särskilt efter din situation, med ett förmånligt satt pris? Du kan hos oss dessutom alltid dra nytta av ROT-avdraget, för att få fram ett ännu lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *