Fönstermålning runt Lidingö & Stockholm

Det finns många fördelar med att måla om sina fönster. När du målar om fönsterna förlänger du livslängden, samtidigt som du ger ett mycket bra skydd till materialet. Ditt hus ser också betydligt mer välskött ut och du kan själv välja vilken färg du tycker passar bäst. Att måla fönster är dock en ganska krävande uppgift. Lämna över den till oss och luta dig tillbaka med en kopp kaffe istället.

Fönstermålning på Lidingö

Oavsett om du är privatperson, BRF, fastighetsägare eller företag kan vi hjälpa dig att måla om dina fönster. Alla fastigheter har idag någon form av fönster som med jämna mellanrum behöver ses över och det är här som vi kommer in i bilden.

 • Snabb och smidig fönstermålning
 • Fönstermålning för BRF, företag och privatpersoner
 • ROT-avdrag för lägre kostnader
 • Duktiga och kompetenta hantverkare
 • Kostnadsfria offerter

Kompletta försäkringar för din trygghet

Vår målerifirma lägger ett mycket stort fokus på att du som kund ska känna trygghet när du anlitar oss. Vi erbjuder dig alltid hantverkare med mångårig erfarenhet av branschen och med kunskap om rådande branschregler. Här hittar du även kompletta och bra försäkringar om olyckan skulle vara framme. Vi ser till att du är i trygga händer när du väljer att använda dig av oss.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *