Fasadrenovering & Byta Träpanel runt Lidingö & Stockholm

Fasadens skick är mycket viktig för din fastighet. Om fasaden inte är hel och ren kan du få stora problem med bland annat fuktskador, slitage eller röta. Både putsade fasader och träfasader behöver renoveras med jämna mellanrum för att ge ett optimalt skydd. Med en fasadmålning kan du få ditt hus att se som nytt ut igen och samtidigt säkerställa en längre hållbarhet.

Trygg fasadrenovering på dina villkor

Våra hantverkare har mycket lång och gedigen erfarenhet av fasadrenoveringar och säkerställer ett fackmannamässigt resultat varje gång. I samband med vår målning tittar vi även efter eventuella träpaneler som behöver bytas ut och åtgärdar då detta direkt.

 • Byte av hel eller enstaka träpanel
 • Fackmannamässigt resultat
 • Målning av fasad och renovering av putsad fasad
 • Kostnadsfri offert och gratis offerter

Professionell rådgivning av kunniga hantverkare

För att säkerställa att du får det resultat du vill ha gör vi alltid en konsultation innan vi påbörjar arbetet. Vi kommer ut till dig och pratar mer om vad du behöver och vill ha och tittar därefter på vilka förutsättningar som finns. Har du svårt att bestämma dig eller är osäker på vad ditt hus behöver kan vi även fungera som rådgivare och bollplank tills du har hittat rätt.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *